Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

King's Lynn - Bradford

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League North
Speltips: Fortsätter King's fina hemmastatistik eller lyckas ligans sämsta lag stå emot?

King's Lynn - Bradford Speltips:
Hemmalaget Kings är nykomlingar denna säsong och man gör en fenomenal säsong. Man placerar sig på andra plats efter 30 omgångar, två poäng bakom ettan York men det som sticker ut extra mycket är: Kings har FYRA matcher mindre spelade än serieettan! Det är enbart första plats som flyttas upp direkt medan plats 2-7 får kvala.

På hemmaplan har man hunnit med 15 matcher och då har man raden 11-3-1 samt målskillnaden 34/15. Deras fina hemmastatistik är lång, väldigt lång. Man har enbart EN förlust på dem 36 senaste hemmamatcherna och den förlusten kom faktiskt i den senaste hemmamatchen. Riktigt imponerande säsong av Kings, speciellt när man är nykomlingar och nu har man verkligen goda chansen att återigen ta klivet upp.

Dagens motståndare Bradford ligger sist på plats 22 och mycket ska ske om man ska klara hålla sig kvar. 17 inkasserade poäng och har redan 14 poäng upp till säker mark. Man är även ligans sämsta bortalag med raden 1-3-11, inte nog med det så har man enbart gjort 9 mål på dessa 15 matcher vilket är ligans sämsta men även släppt in 43 vilket också är ligans sämsta.

Tänkte att vi hoppar in med tre olika bett i denna match då oddsen känns alldeles för höga, vet inte om det är något jag missar eller om spelbolagen anlitat en praktikant som lagt upp oddsen då dem ligger alldeles för högt! Det mesta talar ju för en hemmavinst men bollen är rund och i dessa mindre ligor kan allt möjligt hända. Har man inte kapital och råd med tre eventuella förluster så bör man avstå eller kanske välja ut ett av spelen, detta är enbart vad jag tror och ingenting annat, lycka till!

Speltips huvudspel: King's Lynn över 1.5 mål
Odds: 1.40
Insats: 5/5 Units

Speltips sidospel: King's Lynn asian -1.0,-1,5
Odds: 1.90
Insats: 4/5 Units

Speltips sidospel: King's Lynn asian -0.5 första halvlek
Odds: 1.925
Insats: 2/5 Units
Spelstopp: 20:45

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn