Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens Dubbel - Champions League + La Liga

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Kvällens dubbel kommer att bestå av en match från Champions League samt en från La Liga. Valencia står på hemmaplan mot Atalanta i deras andra etapp, samt att Alexander Isaks Real Sociedad ställs som gäster mot Eibar.

Speltips (1) - Valencia VS Atalanta:
Valencia letar efter en grov revansch efter första etappens absolut kollaps med förlust 1-4. Ikväll är det vinna eller försvinna för spanjorerna, och det finns inget "backa hem". Man måste ställa upp hela laget, och gå för mål direkt. Oavsett tid i matchen kommer man att behöva kämpa hela vägen. Jag tror att detta kan bli en ganska målrik match med tanke på vad som står på spel. Atalanta är duktiga i anfallet och kommer att kunna kontra när Valencia öppnar upp försvaret.

Atalanta såg fantastiska ut senast, och gör lika så i Serie A just nu. Placeras på fjärde plats i ligan, med en väldigt massa mål gjorda. Vad som är speciellt med just Atalanta och coach Piero Gasperini är att man visat upp sig på både fantastiska prestationer men även horribla. Denna match kan sluta hur som helst, då Valencia är ett lag man absolut inte vill räkna bort. Atalanta på bortaplan, viktig match, måste fokusera på försvarsspelet, skulle inte tro det va?

Här tror jag på många mål, och mål åt båda håll. Spelet hamnar ganska lågt i odds med tanke på säkerheten och dubbeln. Valencia kommer att trycka upp laget så långt det bara går för att kunna försöka med något storslaget, och detta lämnar såklart luckor i försvaret som Atalanta kan ta vara på.

Speltips (2) - Eibar VS Real Sociedad:
Eibar
kämpar för sitt liv nere i botten av tabellen, på femte sista plats, för att slippa nå nedflyttnignsplatserna. Endast två poäng därifrån just nu, och poängen är självklart väldigt viktiga. Inte minst är de det för även Sociedad, som sätts på sjätte plats för tillfället. Detta innebär Europa League-kval, en position man såklart är nöjda med, men kommer att sikta upp mot Champions League-platserna.

En Champions League-plas för Alexander Isaks gäng är absolut inte omöjligt i år. Man har presterat över mångas förväntningar, och lyckas nästan hålla tätt mot Barcelona sist, på bortaplan. Messi gör mål på straff de sista 10 minuterna. Oavsett en bra prestation, och jag tror man tar med sig mycket av den energin till denna match. Man behöver verkligen poängenf ör att kunna hota toppen i år!

Säsongens första möte mellan dessa två lag slutade hela 4-1 för Real Sociedad på hemmaplan. Ren och skär utklassning anfallsmässigt i den matchen. Precis vad som förväntas av dem även ikväll. Jag tror på en rak tvåa här, men väljer att sänka risken en aning med dubbelchansen. Många spel ute ikväll på sidan, vilken tisdag!

Bet: Över 2.0 mål AH Valencia VS Atalanta + Real Sociedad eller oavgjort, X2
Odds: @1.60
Stake: 6/10 Units
Starts: 20.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn