Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips Europa League - Dubbel Trubbel

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Ännu ett speltips till kvällens Europa League-matcher. Dubbel beställd med start klockan 18.55!

Speltips (1) - LASK VS Manchester United:
LASK har gjort en fantastisk resa de senaste åren, och har presterat på en otroligt bra nivå gång på gång. För inte många år sedan var man i andraligan i Österrike, och nu placeras man i toppen, med stor marginal till andraplatsens RB Salzburg i förstaligan. Otroligt bra jobbat.

Under gruppspelet presterade man även då väldigt bra, och i 32-delsfinalen spelade man ut AZ med 2-0 på hemmaplan. Ingen lätt uppgift! Vad som spökar lite här är när formstarka och självsäkra Manchester United kommer på besök inför tomma läktare i Österrike. Tufft besök från ett så pass ikoniskt lag som United, och LASK bör vara exalterade för att faktiskt få spela mot jättarna. Det skiljer en enorm klass och nivå mellan dessa två lag om vi ska vara helt ärliga.

Manchester United har en lång väg att gå i Premier League, trots att man hamnat i en fantastisk form. En säkerhet hade självklart varit att ta hem Europa League-titeln för att säkra sig om en plats i Champions League nästa säsong. United kommer att gå in starkt i denna match för att kliva ur som vinnare, och för att få en allt bekvämare andra etapp på hemmaplan. Att man förlorar här finns inte med i ens tankar, och jag tror att Solskjaer och hans gäng kommer lösa detta fint. Särskillt med Bruno Fernandes i startelvan som piggar upp lager regält.

Speltips (2) - Eintracht Frankfurt VS Basel:
Eintracht Frankfurt tog sig förra året till semifinal i Europa League och suktar hämnd i år. Åttondelsfinalen mot Basel ska bara checkas av utan några större bekymmer. Trots att man tappat en del spelare från förra säsongen har man ändå visat sig väldigt starka både här i Europa League och Bundesliga. 

Frankfurt har visserligen inte presterat några supersiffror på bortaplan i år, men har en väldigt bra statistik på hemmaplanen, där man mår som allra bäst. Något som jag tycker spelar mycket roll är att coronaviruset har påverkat Schweizisk fotboll extremt mycket. Hela ligan är nedstängd för tillfället, och man har fått hela tre raka matcher inställda. Detta innebär att mBasel inte fått spela mycket fotboll det senaste, vilket är väldigt viktigt att hålla igång. Frankfurt bör har ännu en fördel där, då de faktiskt fått spela matcher och hålla igång.

Basel har inte riktigt visat upp sig det senaste, med en väldigt tråkig form i tabellen. Många förluster och poängtapp som egentligen inte får hända. Självförtroendet är inte jättestarkt just nu. Detta till skillnad från Frankfurts grymma hemmatagg, där de bland annat vunnit mot Leipzig två gånger om det senaste. Ikväll känns det som en hemmalagsmatch!

Kvällens dubbel landar först och främst hos Manchester United att vinna eller spela oavgjort. Det ska krävas allt för mycket för LASK, trots deras grymma säsong, att ta poäng här. Sedan har jag ett stort öga för just Eintracht Frankfurt här, som jag mycket väl tror kommer gå ifrån med en rak vinst. Jag väljer att säkra spelet med tanke på dubbeln och spelar på Frankfurt vinst, pengarna tillbaka vid oavgjort.

Bet: Manchester United eller oavgjort, X2 + Eintracht Frankfurt Draw No Bet (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Odds: @1.59
Stake: 8/10 Units
Starts: 18.55

Jag ösnkar alla som ryggar ett stort lcyak till. Kom håg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

 

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn