Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Australiensk Dubbel - Tidigt Lördagsspel

av Lisandro Mare| Fotboll, Australien - A League
Som de flesta nu fått nys om är samtliga stora och intressanta ligor i Europa för tillfället uppskjutna, och förväntas inte återupptas förrän i april månad. Detta gör såklart marknaden gles, men Australien har fortfarande igång fotbollen, och där finns det värden att hämta.

Speltips (1) - Sydney FC VS Perth Glory:
Solklara favoriter enligt mig inför detta möte, med Sydney FC aka monsterna, på hemmaplan mot Perth Glory. Sydney har gjort en fantastisk säsong hittills, vilket inte går att skjuta under stolen. Stor flopp senast på hemmaplan mot WSW, där man verkligen underskattade sitt motstånd dock. Jag tror att coach Steve Corica har gett dem var sin käftsmäll sedan dess, då man hoppade upp på hästen direkt igen och återgick till krossandet. 4-1 på bortaplan mot Melbourne Victory senast. 

Nya krafter inpumpade i Sydney, som vet om deras misstag senast, och vet vad man ska göra åt det. Det lär inte bli någon underskattning mot besökande Perth Glory. Många inbördes möten att kika på här, och Sydney har klarat sig väldigt bra i de flesta. Av de 10 senaste inbördes mötena har man gått segrande ur nio utav dem, och endast förlorat en. Väldigt imponerande, och det ser ut som att man har ett bra grepp om Perth.

Perth Glory, som palceras 16 poäng bakom Sydney och på femte plats i ligan. Man har visat goda tendenser i år, men har raserat i prestationen de senaste veckorna. En poäng från de senaste tre senaste matcherna. Det ska krävas mer än tillräckligt om man ska komma iväg med poäng från detta tuffa bortamöte.

Speltipset från denna matchen kommer definitivt hamna hos Sydney FC, som ser allt för starka ut för Perth just nu. Adam Le Fondre och Kosta Barbarouses är riktigt vassa i anfallet. Det ska också nämnas att Sydney även har tre färre matcher spelade än CCM. Säkrar spelet med en dubbelchans på hemmalaget och 1X klickas i! Jag kommer även att klicka i den raka ettan här, då oddset enligt mig ligger allt för högt!

Speltips (2) - Melbourne City VS Western Sydney Wanderers:
Något jämnare möte här, trots oddset. Däremot ser andraplacerade Melbourne City snäppet starkare ut i år, med en definitivt fräschare trupp. Fyra av de fem senaste mötena mot just WSW har man klarat sig med den raka vinster, och här är det hemmafrödelen som bör spela någon roll i det hela.

Melbourne håller en bra standard på hemmagräset, med sju vinster av tio matcher spelade. En oavgjord och två förluster. Dessa mot derbyrivalerna Melbourne Victory samt Perth Glory. Här ska det bara plockas poäng, då man fortsättningsvis behöver visa upp sig och behålla sin position på andra platsen. Tuffa rivaler och det lär bli tight i toppen i år, bortsett från Sydney. Alla poäng spelar roll!

WSW, Western Sydney Wanderers, gör för inte så länge sedan en supermatch mot derbyrivalerna och ligaledarna Sydney FC, och avslutar med 1-0 på bortaplan. En match inte många trodde skulle sluta åt det hållet. Detta kändes som ett typiskt derby-resultat, och att man kanske tog sig lite vatten över huvudet, då man senare gick på totalgrund mot Brisbane Roar på bortaplan. Tredje raka bortamatchen står nu på schemat!

Här kommer jag klicka i samma spel som på tidigare matchen Sydney FC VS Perth. Dubbelchansen på Melbourne City ska bara gå hem här. 

Bet: Sydney FC or draw, 1X + Melbourne City or draw, 1x
Odds: @1.61
Stake: 7/10 Units
Starts: 07.00 CET

Bet 2 (sidospel): Sydney FC to win
Odds: @2.05
Stake: 3/10 Units
Starts: 07.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn