Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Paderborn - Hoffenheim

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Två lag som har defensiva bekymmer ska nu ställas mot varandra, målglatt?

Paderborn - Hoffenheim Speltips:
Tyska ligan drog äntligen igång förra veckan och nu spelar man inför tomma läktare vilket gör att hemmaplan inte är så stor fördel som det vanligtvis brukar vara. Paderborn inledde sin första match genom att spela 0-0 mot Dusselforf på bortaplan vilket ändå får anses som OK då man ändå ligger på sista plats. Hoffenheim åkte på en chockförlust där man förlorade med 3-0 på hemmaplan mot Hertha Berling, inte ok.

Spelet vi fokuserar på idag är att båda lagen gör mål just för inget av lagen har spelat bra under dem senaste månaderna och man släpper in sjukt enkla mål, speciellt Hoffenheim som brukar vara ute och cykla var och annan match. Överlag har Paderborn 9 raka hemmamatcher där BLGM suttit och det är sällan Hoffenheim går mållösa ur en match, man har hittat nätet i 11 av dem 12 senaste bortamatcherna.

Blev en kort summering denna gång då det egentligen inte finns mycket vettigt att skriva efter en längre paus. Hoffenheim är det bättre laget på pappret men dem har underpresterat ganska grovt och Paderborn som ligger sist har helt klart en möjlighet att vinna denna eftermiddag. 

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.50
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 15:30

100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn