Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fiorentina - Brescia

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Detta spelförslag hittar ni i italienska Serie A mellan Fiorentina - Brescia!

Fiorentina - Brescia
Fiorentina har gjort en ganska svag säsong och ligger just nu på en 13e plats. Man är ett bättre lag än vad tabellen hittills visar och kanske har uppehållet varit något som dem behövde för att få till det. Idag har man hela truppen tillgänglig och detta är något som man inte van vid då man annars varit ganska skadedrabbade denna säsong.

Nykomlingarna Brescia har fått det riktigt tufft denna säsong, trots att man har spelare som Donnarumma, Balotelli och supertalangen och mittfält dirigenten Sandro Tonali så parkerar man sist i tabellen. Klubben har dock haft problem med Balotelli under corona uppehållet och det snackas om att man bryter med spelaren. Om inget drastiskt händer kommer man med största sannolikhet spela i Serie B nästa år då man idag redan ligger hela 9 poäng upp till säker mark. Laget har 11 raka liga matcher utan någon vinst och förlorat 8 av dem

Fiorentina är betydligt bättre lag och bör inkassera tre enkla poäng! Dags för Fiorentinas Chiesa att vakna och dundra till ett eller två mål idag?

Speltips: Fiorentina vinner
Odds: 1.49
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 19:30

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn