Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Porto - Boavista

av Lisandro Mare| Fotboll, Portugal - Primeira Liga
Speltips: Seriens bästa hemmalag ska under tisdags kvällen ta emot mittenlaget Boavista, rycker man upp sig efter förra veckans fiasko resultat?

Porto – Boavista Speltips:
En liten tabbe av hemmalaget Porto i den senaste omgången där man enbart fick med sig 0-0 mot Aves, en match man var storfavoriter att vinna till oddset 1.16. Den tabben gjorde att Benfica istället toppar ligan på 64 poäng med lite bättre målskillnad än Porto.

Nu har man inte råd att tappa fler onödiga poäng mot sämre lag och kollar vi på statistiken så ser det onekligt bra ut. Porto är seriens bästa hemmalag efter 13 spelade matcher, 34 poäng inkasserade och fina 27-6 i målskillnad. Grym statistik men det som sticker ut mest är helt klart inbördes, på dem 14 senaste matcherna, både hemma och bortaplan har man 12 vinster och 2 kryss. Det är egentligen inte ens det som sticker ut, det som sticker ut är: Porto har hållit nollan i TRETTON av dessa, 27-1 i målskillnad.

Boavista placerar sig i mitten av tabellen, man gör inga större väsen efter sig, 23 mål på 27 spelade matcher känns lite för tamt, inget vi klagar på inför morgondagens match i alla fall! Spelförslaget är Porto asian -1.5 vilket innebär att Porto måste vinna matchen med minst två måls marginal. Oddset är helt klart värt ett mellanbett till nästan dubbla degen, lycka till. 

Speltips: Porto Asian Handicap -1.5
Odds: 1.94
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: Tisdag 22:15

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn