Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

St. Gallen - Zurich

av Lisandro Mare| Fotboll, Schweiz - Super League
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i matchen mellan St. Gallen - Zurich!

St. Gallen - Zurich
St. Gallen är i en relativt bra form och leder den Schweiziska ligan med samma poäng som Young Boys men har en match mindre spelad. I dem 5 senaste matcherna så har 4 av möten varit mot just topp 5 lagen, man har bland annat vunnit mot Basel och Servette, kryssat mot Young Boys och förlorat borta mot Luzern med 1-0 efter ett straffmål som kom i den första halvleken. Idag har man chansen att rycka ifrån Young Boys i tabellen som ensam ledare och det är någon man definitivt kommer att satsa på.

St. Gallen har också visat styrka på hemmaplan där man har vunnit 10 av 13 senaste, kryssat 2 och förlorat 1. Förlusten kom mot just Zurich som är dagens motståndare och man lär vara revanschsugna idag utan någon underskattning!

Zurich ligger på sjätte plats och är just nu ligans formsvagaste lag. Man har 6 raka matcher utan att vinna och förlorat 4 av dem. Man har snittat 3,5 inläppta mål per match i dem förlusterna och idag möter man laget som har gjort flest mål i ligan. St. Gallen ska helt klart ha fina möjligheter till att vinna idag.  

Speltips: St. Gallen vinner
Odds: 1.55
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:30

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn