Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dalian Pro - Henan Jianye

av Lisandro Mare| Fotboll, Kina - Super League
Speltips: Underskattad, rolig och offensiv fotboll brukar det oftast bjudas på i den Kinesiska ligan, inga undantag denna soliga eftermiddag?

Dalian Pro - Henan Jianye Speltips:
Den Kinesiska säsongen drog nyligen igång, vissa har hunnit spela en match medan andra spelat två matcher. Den Kinesiska ligan brukar vara relativt målrik vilket vi även kan se inledningsvis. Det har spelats totalt 10 matcher och 8 av dessa har slutat med över 2.5 mål, dem två matcherna som inte klarade av linan slutade exakt 2-0. Totalt har det blivit 40 mål dessa 10 matcher vilket ger oss snittet 4 mål/match, ett väldigt högt målsnitt!

Nu är det en specifik match vi ska spela på och det är mellan Dalian och Henan. Man har spelat en match var och båda inledde med en förlust. Dalian förlorade med 3-2 och Henan förlorade med 4-3. Säsongen har nyss dragit igång så det finns egentligen inte jätte mycket att gå efter men kollar vi förra säsongen så snitta bägge runt 3 mål/match och defensiven va ganska rostig då Dalian släppte in 51 mål på 30 matcher medan Henan släppte in 46.

Tanken inför eftermiddagens match är helt klart över 2.5 mål till fina 1.60 men även ett sidospel på båda lagen gör mål till oddset 1.66. Det är ingen jättestor skillnad mellan lagen, förra säsongen skiljde det enbart 3 poäng mellan lagen, 2-1/2-2 match?

Speltips ett: Över 2.5 mål
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 units

Speltips två: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.66
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 14:00

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn