Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dundalk - St Patrick's Athletic

av Lisandro Mare| Fotboll, Irland - Premier Division
Speltips: Tre olika spelförslag när Dundalk tar emot Patrick's på hemmaplan, fortsätter favoriterna gå lika bra som senaste säsongerna?

Dundalk - St Patrick's Athletic Speltips:
Även den Irländska ligan drog nyligen igång och där hittar vi ett extremt spelvärt odds på den raka ettan till 1.65! Dundalk är ligans bästa lag, man vann serien förra säsongen med 11 poäng tillgodo till andra plats, totalt 34 poäng före dagens motståndare (man utsågs även till ligans bästa hemmalag). Dundalk vann även serien året innan det med 10 poäng tillgodo till andra plats, totalt 37 poäng före dagens moståndare och även då utsågs man till seriens bästa hemmalag!

Denna säsong har Dundalk hunnit spela fem matcher vilket har resulterat i fyra vinster och en förlust, totalt 12 gjorda mål samt 4 insläppta. Patrick's har hunnit spela fyra matcher och där har man vunnit två samt förlorat två, totalt 3 gjorda mål samt 2 insläppta.

Det är en stor klasskillnad mellan lagen, inget snack om det. Dundalk gör i princip alltid det dem ska på hemmaplan och skulle inte bli förvånad om man tog en väldigt enkel seger ikväll. Kollar vi på inbördes så har Dundalk 13 raka hemmamatcher utan förlust men det är egentligen inte det som är mest imponerande. Det som sticker ut är att man gjort 33 mål och enbart släppt in 4!

Vi kommer köra två olika spel på denna match men jag kommer nämna ett bonusspel för dem intresserade. Huvudspelet är Dundalk vinst, sidospelet är Dundalk över 1.5 mål och bonusspelet är Dundalk vinner utan att släppa in mål till fina 2.50. Det sistnämnda spelet är inget jag personligen kommer spela då det alltid kommer ett 0-1 på självmål eller straff när jag ger mig in på såna spel haha! Men spelvärdet finns för dem som gillar liknande spel, lycka till :)

Speltips Huvudspel: Dundalk vinst
Odds: 1.65
Insats: 3.5/5 Units

Speltips Sidospel: Dundalk över 1.5 mål
Odds: 1.83
Insats: 2/5 Units

Speltips Bonusspel: Dundalk vinner och håller nollan
Odds: 2.50
Insats: 1.5/5 Units
Spelstopp: 20:45

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn