Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare

Liverpool - Leeds

av Rick Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Englands bästa lag tar ikväll emot nykomlingarna Leeds och det kan bara sluta på ett sätt, fint spelvärde till 1.70 har letats fram!

Liverpool – Leeds Speltips:
Då var det äntligen dags för Premier League där storfavoriterna Liverpool tar sig an nykomlingarna Leeds klockan 18:30 på hemmaplan. Liverpool vann ligan för bara några månader sedan med sina 99 poäng, hela 18 fler poäng än tvåan Manchester City.

På hemmaplan är man otroligt svårslagna, 31 matcher utan förlust under fulltid och kommer med största sannolikhet förlängas ikväll när man tar emot nykomlingarna Leeds, självklart ska man inte underskatta men samtidigt är det en enorm klasskillnad mellan lagen.

Leeds spelade Championship förra året, vann serien och flyttades upp till Premier League, man dominerade stora delar under säsongen men nu är det ett helt annat motstånd, troligtvis det allra tuffaste motståndet redan som första match.

Kvällen spel som jag plockat fram är Liverpool Asian -1,25 till fina 1.70. Spelet innebär att Liverpool måste vinna med tvåmåls marginal för att det ska bli full vinst men skulle man ´bara´ vinna med ett mål så är vi garanterade halva insatsen tillbaka, tryggt spel!

Speltips: Liverpool Asian -1.25
Odds: 1.70
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 18.30

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare
Speltlps

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →