Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Maccabi Tel Aviv - Red Bull Salzburg

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League Kval
Dagens speltips hittar ni i Champions League kvalet mellan Maccabi Tel Aviv - Red Bull Salzburg. Hemmalaget har svårt att få till en bra elva att ställa upp med och detta kan bli väldigt kostsamt!

Maccabi Tel Aviv - Red Bull Salzburg

Maccabi Tel Aviv har hittills klarat sig fint i Champions League kvalet och efter at ha besegrat Riga, Suduva och Dynamo Brest senast är man nu inne i den sista kvalsteget där man får möta Salzburg. Under normala omständigheter hade detta möte kunnat bli en svårspelad match men Tel Aviv har stora avbräck då man har drabbats av Corona och igår hade man 14 fall (spelare/ledare) som var positiva för Corona! Tel Aviv kommer ställa upp och spela matchen men tränaren har redan gått ut och sagt att han inte vill skylla ifrån sig men.... Spelarna som har intervjuats säger att det enda vi kan göra nu är att spela matchen och hoppas på att gud är med oss. 

Klubben är redan inställd på att man kommer att torska matchen och man har egentligen ingenting att sätta emot. 

Salzburg behöver kanske inte någon närmare presentation, man är redan ett bättre lag i grunden och offensiven är som vanligt ganska vass! Laget bombar in mål och med tanke på läget hos dagens motstånd lär dem köra med full fart och avgöra matchen redan idag för att sedan spela av returen!

Jag tror att Salzburg vinner idag med flera bollar och jag maxbettar därmed med 5 units på detta spel!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn