Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

FC Midtjylland - Randers FC

av Lisandro Mare| Fotboll, Danmark - Superligan
Speltips: Inget tillräckligt lockande spel hittades under denna trevliga fredag så istället fokuserar vi på lördagens match när favoriterna Midtjylland tar emot Randers!

FC Midtjylland - Randers FC Speltips:
Dags för omgång tre i den Danska högsta ligan när favoriterna Midtjylland tar emot Randers. Inledningsvis har man vunnit en match samt förlorat en medan bortalaget har en vinst och en kryss.

Förra säsongen kammade Midtjylland hem ligan med 10 poäng tillgodo till tvåan Köpenhamn. Randers fick nöja sig med en 7:e plats och hela 30 poäng bakom morgondagens motståndare.

Jag har plockat två olika singelspel som i mitt tycke har ett fint spelvärde, den raka ettan samt Midtjylland över 1.5 mål i matchen. Kollar vi på inbördes så har det varit Midtjylland hela vägen, under dem tre senaste åren har man stött på varandra 8 gånger och Midtjylland har vunnit varje match, man har även gjort minst 2 mål i dessa 8 matcher, upprepas igen under lördagen?

Matchen hittas i den Danska ligan och har spelstopp klockan 17:00 på lördag. Huvudspelet maxbettas med 5 units samt ett mellanbett på sidospelet 2.5 units. lycka till!
 

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn