Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Utrecht - Waalwijk

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Ensidig matchbild när storfavoriterna Utrecht tar emot Waalwijk?

Utrecht - Waalwijk Speltips:
Dags för säsongens första hemmamöte för Utrecht och här är man stora favoriter och det med all rätt! Man inledde säsongen med att spela 1-1 på bortaplan mot Venlo vilket får anses som underkänt, mycket oflyt och med lite mer effektivitet hade man vunnit den matchen med 5-1 då man körde över.

På hemmaplan brukar Utrecht ha god kontroll på sina matcher, man spelar en offensiv och rolig fotboll, att ta en ledning för att sedan spela av matchen är inte riktigt deras stil, man fortsätter med sin offensiva fotboll vilket vi tydligt kan se om vi kollar på statistiken. På på 9 senaste hemmamatcherna har man 8 vinster med målskillnaden 23/7.

Waalwijk är ett dåligt lag och har även inlett dåligt, två matcher spelade har resulterat i två förluster med 0 gjorda mål. Bortaspelet funkade inte för fem öre förra säsongen, efter 13 spelade omgångar inkasserade man enbart 4 poäng. 14 gjorde mål samt 40 insläppta, inget lag släppte in lika många mål, ett snitt på strax 3 insläppta/match.

Överlag har Waalwijk förlorat 16 av dem 18 senaste bortamatcherna, dessa 16 förluster har resulterat i 54 insläppta mål vilket är 3.4 mål/match i snitt. Idag väljer jag att kliva in på asian linan då helt enkelt tror Utrecht vinner matchen med flera bollar, 3-0?

Speltips: Utrecht asian -1.5
Odds: 1.68
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 14:30

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn