Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real Sociedad - Valencia

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i spanska ligan mellan Real Sociedad - Valencia.

Real Sociedad - Valencia
Med tanke på karantän/skadelistan som Real Sociedad hade så har man startat säsongen på ett bra sätt. Oavgjort borta mot Valladolid, oavgjort hemma mot Real Madrid och en vinst nu senast med 3-0 borta mot Elche! Laget slutade 6 förra säsongen och målsättningen för i år att kriga om en Champions League plats. Sociedad har en ganska stark offensiv och spelar med hög press, detta kommer man givetvis utnyttja mot Valencias darriga försvarsspel. Spanjoren David Silva från Manchester City är sommarens stora värvning och detta visar klara ambitioner om årets målsättning.

Det är ett helt annat läge i dagens Valencia! Det har varit spelarflykt och man tappade flera tongivande spelare som Alessandro Florenzi (PSG) och Daniel Parejo (Villarreal) som är bara några av namnen på den långa listan. Vilka har då kommit in kan man fråga sig? Jo, inga! Tränaren Gracia väntar fortfarande på sin första värvning. Valencia har inled med att vinna hemma mot Levante, förlorade borta mot Celta Vigo och kryssade nu senaste hemma mot nykomlingen Huesca som dessutom dominerade matchen! Ett stort avbräck med både mittbacksparet Mangala och Gabriel på skadelistan.

Valencia hade en riktig usel bortastatistik under förra säsongen där man endast kunde vinna 3 matcher och förlorade 12 samt var en av dem tre lagen som släppte in flest mål! Läget ser inte ljusare ut denna säsong och jag tror att ett taggad och målmedvetet Sociedad kommer klara av dagens uppgift på ett bra sätt! Socidad vinner och insatsen är 3.5 units.

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn