Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Aston Villa - Stoke

av Lisandro Mare| Fotboll, England - EFL Trophy
Speltips: Åttondelsfinal i Cupen, Villas offensiv fortsätter leverera?

Aston Villa - Stoke Speltips:
Det går inte att klaga på Villas prestation under den senaste tiden, man avsluta säsongen bra med fyra raka matcher utan förlust och denna säsong har man vunnit 2/2 matcher där man dessutom hållit nollan i bägge matcherna!

Ikväll är det cup match och även här har man gjort det bra ifrån sig, först slog man Burton med 3-1 och sist 3-0 mot Bristol City. Kollar vi på startelvan mot Bristol så ställde man upp med en relativt bra elva, gjorde man det i den matchen så bör man även göra det ikväll då det är åttondelsfinal.

Stoke slog ut Gillingham i den senaste omgången med 1-0, ett lag som befinner sig divisionen under dem. Det som stack ut i den matcher var att Stoke ställde upp med en väldigt ung startelva, den yngsta på 14 år, mycket rotation även ikväll?

Mitt spelförslag ikväll är den raka ettan samt Villa över 1.5 mål. Detta är vinna eller försvinna match, inget dubbelmöte. Skulle Villa ha en 1-0 ledning så måste Stoke trycka upp laget för kvitteringen och då kan lika gärna 2-0 komma. Villa tar sin sjätte raka vinst ikväll!

Dagens match hittas i Engelska EPL Cup med start klockan 20:00. På det första spelet investerar vi 3.5 units samt 2 units på en Villa vinst. Missa inte heller vår nästa VIP session som startar lördag 3:e oktober, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn