Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Grekland - Moldavien

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Nations League
Speltips: Ikväll förväntar jag mig en ganska ensidig matchbild men det går ändå inte att motstå det fina oddset vi blir erbjudna på hörnmarknaden. Lyckas vi slakta denna match eller kliver vi på en mina? Återstår att se klockan 20:45!

Grekland - Moldavien Speltips:
En relativt bra start av Grekland i UEFA Nations League där placerar sig på en delad första plats med fyra poäng efter två omgångar. Man har fått inleda med två bortamatcher, först blev det 0-0 mot Slovenien för att sedan inkassera vinsten mot Kosovo med 2-1. Ikväll spelar man på hemmaplan mot gruppens sämsta lag och här lär det bli en rätt ensidig matchbild där Grekland dominerar på offensiv planhalva.

Vi har redan ett målspel på Grekland sedan tidigare (hittas längre ner på hemsidan) men jag tänkte att vi även hoppar in på hörnor. Dessa odds tycker jag är ALLDELES för höga och har därför plockat fram tre olika hörnförslag. Vill man köra ett av spelen eller alla tre avgör man själv beroende hur mycket man vill gambla.

Spelförslagen jag plockat fram är över 7.5, 8.5 samt över 9.5 hörnor i matchen till oddsen 1.63, 2.12 samt skyhöga 2.90. Det är svårt och veta hur spelbolagen tänker här då dessa linor inte alls är omöjliga men jag skulle tro att spelbolagen inte förväntar sig att Moldavien får med sig många hörnor, det tror inte jag heller men 1-3 hörnor ska man nog kunna få med sig och resterande ska Grekland kunna lösa. Kan man få med sig 16 hörnor mot Armenien så kan man även få det mot Moldavien.

Nu till lite statistik, huvudspelet med högst insats är självklart över 7.5 hörnor i matchen och det spelet har suttit i 8 raka matcher för Grekland, dessa 8 matcher har resulterat 85 hörnor vilket ger oss snittet 10.6 hörnor/match. Håller man snittet även ikväll så skopar vi alla tre spel! Värt att notera: Grekland snittar 6.7 hörnor på egen hand under dem 10 senaste landskamperna.

Det är tre olika singelspel, rekommenderade insatser är 3.5 units, 2 units samt 1 units. Matchen hittas i UEFA Nations League med spelstopp 20:45, lycka till

Ta del av alla spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn