Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Napoli - Sassuolo

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Italien mellan Napoli - Sassuolo!

Napoli - Sassuolo
Napoli ligger på 3e plats i tabellen med 4 vinster och 1 förlust, men tekniskt sätt så är man än så länge obesegrade. Förlusten man fick var på grund av en walk over som blev tilldelad Juventus då Napoli valde att inte åka till Turin för att spela matchen, Napoli blev också straffade med minus 1 poäng. I veckan spelade man Europa League mot Real Sociedad som har gått bra i La Liga, Napoli valde att ställa av många spelare och roterade bland spelarna men kunde ändå vinna matchen på bortaplan med 1-0 vilket visar styrkan som finns i truppen.

Sassuolo ligger på 4e plats och har samma poäng som Napoli. Laget är än så länge obesegrade men man får också betona att man bara mött sämre lag som ligger i undre halvan av tabellen, två av lagen har dessutom varit Crotone och Torino som är sist och näst sist placerade i tabellen. Sassuolo har spelat underhållande fotboll och förlitat sig på sin offensiv som har gjort ett fantastiskt jobb. Laget är hårt skadedrabbad och har hela sin offensiv borta idag. Anfallarna Berardi som har stått för 3 mål, Caputo 5 mål, Defrel 1 mål är inte uttagna. Mittfälltaren och motorn Djuricic som har stått för 3 mål är också skadad. Nu är den stora frågan, vem ska kliva fram för att göra mål?

Napoli är utan tvekan det bättre laget, det enda som Sassuolo kunde hota med är sin offensiv som är nu obefintlig! Lägg till att Sassuolo släppt in 6 mål i dem senaste 2 matcher mot Bologna och Torino. Napoli behöver ta igen poängen man tappade mot Juventus genom straffen dem fick och nu har man ett bra läge till att få med sig alla poängen! Maxbet på Napoli vinner detta möte.

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn