Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, dagens rek

Dag 1: Singel

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Ett nytt spelsystem som direkt blev väldigt populärt kring våra medlemmar så varför inte fortsätta? All info hittas i texten nedanför, nu kör vi!

Här kommer ett nytt och roligt spelsystem! Vi har kört detta en gång på vår Facebook grupp men denna gång tänkte jag även lägga upp det på hemsidan då fler kan delta. Tanken är att börja med ett singelspel, skulle vårt spel sitta så kör vi en dubbel nästa gång och fortsätter genom att lägga till en match för varje vinst. Det gick bra sist, vi lyckades sätta singel, dubbel, trippel, fyrling och femling på raken för att sedan ryka på sexlingen. Detta ska anses som en kul grej vid sidan av och alla spel kommer vara omotiverade men samtidigt noggrant utvalda från min sida. 

Insatserna avgör ni helt själva men självklart skriver jag en liten rekommendation vad jag tycker är logiskt. Vi kan börja med dagens spel där jag rekommenderar någonstans mellan 2-3 units, av totalt 5 som max. Matchen hittas i Champions League och startar klockan 21.00. Spelet är Atalanta över 3.5 hörnor, se bild nedan och lycka till!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn