Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Paide - Tulevik

av Lisandro Mare| Fotboll, Estland - Cup
Speltips: Pregame spelen fortsätter att gå bra och det utnyttjar vi genom att gå in extra hårt när Paide och Tulevik drabbas samman i den Estländska cupen!

Paide Linnameeskond - Viljandi JK Tulevik Speltips:
Jag spelar väldigt ofta målspel som många utav er vet om, oftast brukar det vara över 2.5 linan men denna gång kommer jag faktiskt hoppa in på över 3.5 mål och det med ett hårt maxbett.

Det är den Estländska cupen, en match där vi med största sannolikhet kommer få se en hemmakross. Bägge lagen spelar i samma liga, Paide placerar sig på en andra plats på 57 poäng efter 26 spelade omgångar medan Tulevik ligger i mitten av tabellen med 30 poäng.

Då vi ska spela målspel så kan vi gå igenom lite statistik hur det sett ut i ligan hittills. På sina 26 matcher har Paide målskillnaden 66:28, ett målsnitt som ger oss 3.6 mål/match. På hemmaplan har man hunnit med 13 matcher och där har man målskillnaden 34:15, ett snitt på 3.7 mål/match.

Paide är väldigt stora favoriter idag där den raka ettan ger runt 1.10 och det med all rätt. På hemmaplan har man slaktat alla lag under den senaste tiden, 9 raka vinster men det är egentligen inte det som är det mest imponerande. Dessa 9 matcher har man på egen hand gjort 68 mål! Ett snitt som ger oss makalösa 7.5 mål/match och då har jag inte ens räknat med dem insläppta målen.

Jag tror på en bekväm hemmavinst, frågan är bara med hur många mål och över 3.5 mål till oddset 1.57 känns super fint. Man har mött varandra många gånger under åren och det har i princip alltid blivit målrika matcher, sist var den 12:e september och då vann Paide med 4-1 på bortaplan.

Speltips: Över 3.5 mål i matchen
Odds: 1.57
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 17:00

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Klicka här och ta del av dagens maxbett

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn