Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Hatayspor - Sanliurfaspor

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Cup
Speltips: Dags för den Turkiska cupen och här har hemmalaget alla förutsättningar att krossa division tre laget Sanliurfaspor!

Hatayspor - Sanliurfaspor Speltips:
Turkiska lag gillar jag vanligtvis inte att spela på men när man hittar både ett, två och tre guldkorn så är det bara att köra! Det handlar om matchen mellan Hatayspor - Sanliurfaspor i den Turkiska cupen.

Jag kan börja nämna att det är stor skillnad mellan laggen, Hatayspor spelar i högsta ligan och har gjort det bra som nykomlingar, enbart 1 förlust på dem 5 inledande omgångarna. På hemmaplan är man svårslagna, 9 raka matcher utan förlust och enbart TVÅ insläppta, starkt! Nu gör man inte så jätte många mål framåt, man är ett relativt målsnålt lag MEN laget man möter idag har man chansen att krossa.

Nu till varför jag valt hoppa in på tre olika spel denna match, detta är vad jag personligen kommer göra och som alla vet är bollen rund, det är cup match och man vet aldrig vad som sker, det enda vi har framför oss är lite statistik. Det första spelet är Hatayspor asian -1.5, dvs att man vinner matchen med minst två måls marginal, det andra är Hatayspor asian -2, dvs att man får pengarna tillbaka om man vinner matchen med minst två måls marginal, vinst vid tre eller fler. Viktigt att ni tar asian -2 just för försäkringen med pengarna tillbaka vid en eventuell 2-0 vinst. Sist men inte minst, Hatayspor över 2.5 mål i matchen!

Där hade ni lite kortfattad statistik samt en överblick på alla tre spelförslag, absolut inget fel om man t.e.x skulle plocka ut ett av spelförslagen.

Nu till bortalaget och varför dessa tre spel är lockande. Vi kan börja nämna att Sanliurfaspor spelar tre divisioner lägre, dem spelar med andra ord i den Turkiska tredje ligan. Deras inledning har varit katastrof, efter 7 spelade matcher ligger man sist med 1 poäng och målskillnaden 4:26. Sist man vann en match var den 19:e april 2019, det har alltså gått runt 1.5 år sen man vann en match. Man har förlorat 29 av dem 30 senaste matcherna och då har detta ändå varit mot lag i deras division, nu möter man ett lag från den högsta divisionen. På dessa 30 matcher har man lyckats göra 14 mål och släppt in hela 117 mål, ett målsnitt på 3.9 insläppta/match.

Som jag nämnt tidigare, vanligtvis brukar jag inte reka Turkiska lag, har haft mycket otur när jag kört privat men oturen kan mycket väl vändas idag, vi har alla förutsättningar för det! Här nedanför finner ni en bild på Sanliurfaspor 30 senaste matcher.

Speltips ett: Hatayspor Asian -1.5
Insats: 5/5 Units
Odds: 1.50

Speltips två: Hatayspor Asian -2
Insats: 2.5/5 Units
Odds: 1.89

Speltips tre: Hatayspor Över 2.5 mål
Odds: 1.76
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 18:30

Missa inte vår nästa VIP session som startar lördag 7:e november, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga alla tre spelförslag här utan någon registrering!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn