Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Leverkusen - Herta Berlin

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Dagens speltips hittar ni i tyska bundesliga mellan Leverkusen - Herta Berlin.

Leverkusen – Hertha Berlin
Hemmalaget har imponerat hittills och är fortsatt obesegrade i ligan och är i stort sett även vidare från gruppspelet i Europa League. Leverkusen är i bra form och inför dagens match har man 5 raka segrar där man har snittat 3,6 mål per match! Laget har visserligen matchats hårt senaste tiden tack vare europaspel men i veckan mot H. Beer Sheva valde man ställa av större delen av laget och kunde ändå vinna komfortabelt med 4-1.

Hertha Berlin ligger på 13e plats och har redan hunnit förlora 5/8 spelade ligamatcher. Med sina 18 insläppta mål är Berlin ett av lagen som har släppt in flest mål i ligan.

Leverkusen känns betydligt vassare, trots rotationen i laget har man haft ett bra samspel. Jag tycker att man har en fin vinstchans idag och vi får dessutom bra odds på köpet. Dock väljer jag lägga till ett extra spel i matchen och det är att Leverkusen gör mål i första halvlek. Man brukar pressa på från start och vilja att avgöra ganska tidigt, man har lyckats med att måla i första halvlek i dem 10/11 senaste matcher!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn