Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bolivar - San Jose

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Vår guldgruva aka Bolivianska ligan har äntligen dragit igång igen efter uppehåll på ett halvår. Ett San Jose som är försvagat mot ett urstarkt hemmalag, tre olika spelförslag att välja mellan hittas nedanför!

Bolivar - San Jose Speltips:
Som många utav er vet, eller ni som följt mig länge vet att jag ofta spelade målspel i San Jose's matcher och största anledningen till det var målmaskinen Carlos Saucedo, veteranen som pumpa in mål efter mål, förra säsongen dundra han in hela 42 mål på 50 matcher men inför denna säsong är 41 åringen inte kvar och offensiven har försvagats kraftigt. San Jose är fortfarande ett bra och offensivt lag, men det är mestadels på hemmaplan man tar sina poäng. Inför kvällens match kommer man med största sannolikhet få det tufft, väldigt tufft. Hela truppen består av två renodlade forwards, Freddy som enbart gjort 4 mål på hans 24 matcher i San Jose tröjan samt nyförvärvet Rodrigo som gjort 8 mål på 14 matcher. Problemet? Rodrigo blev utvisad i den senaste matchen och är därmed avstängd idag, supertungt avbräck i offensiven.

Överlag ligger man på 9:e plats med målskillnaden 18:25, en dålig målskillnad som egentligen bevisar hur viktig veteranen Carlos var för laget, trots att mannen var 41 år. På bortaplan har man gjort 6 mål och släppt in 13 efter 6 omgångar, ett snitt på strax över 2 insläppta/match.

Bolivar placerar sig en på 6:e plats och är ett av ligans bästa lag ur ett offensivt perspektiv, 32 gjorda mål på 14 matcher. Man är svårslagna på hemmaplan, enbart 1 förlust på 19 hemmamatcher i ligan, förlusten kom mot just San Jose efter två mål av Carlos Suacedo, minns matchen mycket väl och Bolivar kunde utan att överdriva gjort 6-7 mål med lite effektivitet.

Sist lagen möttes var i slutet av januari, en match Bolivar vann med 5-2 på bortaplan efter ett hattrick redan första halvlek av Riquelme, en spelare som fortsätter leverera målmässigt med sina 11 mål på 12 matcher denna säsong.

Inför kvällens match har jag plockat fram tre olika spelförslag, Bolivar -1 (3-vägs) till oddset 1.61 vilket innebär att man måste vinna med minst två måls marginal. Det andra spelet är att Bolivar vinner första halvlek till 1.55, man brukar oftast ha gasen i botten direkt, lägen kommer skapas och med lite flax så har man ledningen redan första halvlek. Sist men inte minst: Över 9.5 hörnor till oddset 1.61, Bolivars matcher innehåller oftast många mål men även många hörnor, dem fem senaste matcherna har resulterat i 10,11,12,25,12 hörnor, alltså har spelet suttit i fem raka.

Postar en bild här nedanför på spelen så dem blir lite enklare att hitta, rekommenderade insatser hittas också på bilden 2.5, 3.5 och 3 units. Man avgör helt och hållet själv om man vill haka på alla tre eller välja ut något av dem, matchen startar klockan 21:00 och hittas i Bolivia, lycka till och missa inte heller morgondagens VIP session --> www.vipbetting.se

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn