Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sampdoria - Crotone

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Italienska ligan mellan Sampdoria - Crotone!

Sampdoria - Crotone
Efter en längre period utan vinst kunde Sampdoria äntligen ta en efterlängtad 3 poängare senast borta mot ett stabilt Verona. Idag ställs man mot Crotone som ligger sist i tabellen men har börjat plocka poäng. Crotone tog sin första seger för två omgångar sedan då man kunde besegra en annan nykomling Spezia med 4-1 men resultatet speglade inte alls den matchbilden. Crotone följde upp detta genom att stå emot Udinese på bortaplan som dominerade matchen stort men kunde inte få håll på Crotones försvar och matchen slutade 0-0.

Jag satt och kollade på matchen mellan Udinese – Crotone och det som jag ständigt kunde se var ytorna som Crotone släppte gång på gång. Helt sjukt att Udinese inte kunde ta tillvara på ytorna och målchanserna man fick!! Detta håller definitivt inte, Crotone kommer inte ha den turen i varje match om man spelar sådär!

Sampdoria är betydligt bättre lag på pappret och har också en bättre offensiv än Udinese. Troligtvis vinner matchen men litar inte riktigt på deras försvar så det får bli ett målspel istället. Mitt speltips är Sampdoria över 1.5 mål i matchen och insats 4 units till fina oddset 1.93!

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn