Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Feyenoord - AZ Alkmaar

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Två jämna lag i toppen av tabellen där mycket står på spel, rolig anfallsfotboll?

Feyenoord - AZ Alkmaar Speltips:
Förra veckan fick vi in vår trippel där det ena spelet var över 9.5 hörnor i Alkmaar matchen, idag hoppar vi in på samma lina när två lag med högt hörnsnitt drabbas samman!

Feyenoord:
På dem 9 senaste ligamatcherna har spelet suttit 7 gånger vilket helt klart är en fin statistik, speciellt när dem två missade har varit på gethåret, 9 hörnor exakt mot Herecles samt 9 hörnor mot Ajax. Överlag på dessa matcher så snittas det 11 hörnor/match och Feyenoord snittar 5.7 hörnor/match på egen hand.

AZ Alkmaar:
Statistiken såg bra ut för Feyenoord men det ser även bra ut för Alkmaar! Spelet har suttit i fem raka matcher och det rätt så övertygande: 15,17,14,14 och 12 hörnor har det blivit. Ett snitt på 14.4 hörnor/match. Även Alkmaar får med sig otroligt många hörnor på egen hand, dessa matcher har man producerat 45 hörnor vilket är ett snitt på 9 hörnor PER MATCH. Att vi blir erbjudna över 9.5 hörnor TOTALT i matchen till oddset 1.72 är överdrivet högt oavsett vid vinst/förlust och det ska vi försöka utnyttja med ett maxbett! Gillar man inte att gambla lika hårt så rekommenderar jag en insats på runt 3.5 units.

Speltips: Över 9.5 hörnor i matchen
Odds: 1.72
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 16:45

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn