Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dortmund - Paderborn

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - DFB Pokal
Speltips: Cupmatch där hemmalaget förväntas dominera från start till slut!

Dortmund – Paderborn Speltips:
Åttondelsfinal i den Tyska cupen när jätten Dortmund tar emot Paderborn som befinner sig en division lägre. Svårt att veta vilken uppställning hemmalaget ställer upp med men i den senaste cupmatchen hade man ett bättre lag än förväntat och enligt deras hemsida så kommer man ställa upp med ett BRA lag. Att Dortmund vinner oavsett vilket lag man ställer upp med är ganska solklart men oddset 1.16 är inte spelbart och därför riktar jag mot kortspel!

Dagens spelförslag är Paderborn får flest kort till otroligt fina 1.80, det oddset är i mina ögon alldeles för högt och super spelbart. Först och främst, Dortmund drar inte på sig många kort alls, på dem fem senaste matcherna har man fått 0,0,2,1 och 2 gula. Stabilt då flertalet matcher varit mot topplag som: Monchengladbach, Leverkusen och Leipzig. Paderborn drar inte på sig många kort alls men den statistiken betyder inte mycket idag eftersom det är så pass stor skillnad mellan lagen och Dortmund förväntas ha bollen större delen av matchen medan Paderborn bara försvarar krysset så länge det går.

Speltips: Paderborn flest kort
Odds: 1.80
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:45

Missa heller inte våra 4 speltips på dagens matcher i VIP. Registrera dig enkelt och få 250 kr (coins) att låsa upp spelen med. Klicka här! 

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn