Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Trabzonspor - Denizlispor

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Turkiska högsta liga mellan Trabzonspor - Denizlispor.

Trabzonspor - Denizlispor
I denna match kommer vi fokusera på hörn spel men först lite fakta om lagen. Trabzonspor är ett av ligans formstarkaste lag och befinner sig på 5e plats i tabellen. Man har en match mindre spelad, vid en vinst idag så klättrar man upp en placering.

Det går betydligt tyngre för Denizlispor som ligger sist i tabellen. Laget kommer från en välbehövlig vinst som man fick med sig borta mot mittenlaget Gozstepe men innan dess hade man7 raka matcher utan någon vinst.

Om Trabzonspor sköter sina kort rätt så bör man plocka med sig 3 poäng här vilket kommer att ge vårt hörn spelet en extra boost.

Trabzonspor har denna säsong snittat emot sig 5,24 hörnor per match (snittat 4,9 på hemmaplan). Denizlispor har fått med sig i snitt 5,81 hörnor per match (snittat 5,90 på bortaplan). Det som talar för vårt spel är att Denizlispor har visat ett tydligt mönster på att dem vinner hörn spelet i dem matcherna som man förlorar. Denizlispor har vunnit hörn spelet i 8/8 senaste matcher där dem har åkt på en förlust. Med tanke på de snittet på antal hörnor som man har och hur jag tror matchen ska sluta så satsar jag 3 units på Denizlispor över 3,5 hörnor och 1.5 units på över 4,5 hörnor.

Senast lagen möttes slutade matchen 0-0 och det blev 7-7 i hörnor, vi kan tillägga att Denizlispor också hade en man mindre på plan från 68e minuten.

[bild]

För fler spel speltips besök vår VIPbetting! Registrera dig enkelt och få 250 kr (coins) att låsa upp spelen med, klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn