Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonus, bonusar, rek, dagens bästa spel

Manchester United - West Ham

av | Fotboll, England - FA-Cupen
Speltips: Cup match mellan två lag som har liknande form under 2021, kortspelet i fokus!

Manchester United – West Ham Speltips:
Åttondelsfinal i FA Cupen där hemmalaget United står som rätt klara favoriter till 1.60, inget jätte lockande odds för att vara en cup match där lagen möjligtvis roterar, sen har även West Ham bara förlorat 1 av 11 senaste matcher.

En lina som där emot känns mer spelbar är totalt över 2.5 kort till fina 1.72. Uniteds senaste matcher har ett relativt högt kortsnitt, på dem 11 senaste matcherna så har dagens spel suttit hela 10 gånger med snittet 4 kort/match. På dessa matcher har United på egen hand dragit på sig minst 2 kort 8 av 11 gånger.

United håller i princip samma snitt även i cup matcherna, spelet har suttit i tre raka matcher efter totalt 11 utdelade kort. Dagens domare Tierney brukar inte blyga med att ta fram kortet om man kollar hans historik! På dem 13 senaste matcherna har dagens spel suttit 12 gånger med snittet 4.7 kort/match

Speltips: Över 2.5 kort i matchen
Odds: 1.72
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:30
Missa heller inte dagens 5 spelförslag i VIP! Registrera dig enkelt och få 250 coins att låsa upp spelen, klicka här!

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →