Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

Hertha Berlin - RB Leipzig

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Bundesligan mellan Hertha Berlin - RB Leipzig.

Hertha Berlin – RB Leipzig
Berlin befinner sig på 15e plats och är ett lagen som kommer är indragna i bottenstriden om att tillslut hänga kvar i högsta ligan. Hertha Berlin har 4 vinster på 21 spelade matcher och den senaste vinsten kom för 8 omgångar sedan mot sist placerade Schalke 04. Vi kan tillägga att laget har haft det tufft mot topplagen.

Leipzig är en titelutmanare och vinner man idag så ligger laget bara 2 poäng efter Bayern. Leipzig har raden 13-5-3 och en målskillnad på 37-18. Fyra av de oavgjorda resultaten har kommit på bortaplan men samtliga har också varit mot topp 5 lagen. Laget har inget utrymme till poängförlust i den här typen av matcher om man vill haka på Bayern. Leipzig åkte på 2-0 förlust senast i Champions League mot Liverpool och lär vara taggade idag för att studsa tillbaka på vinnarspåret.

Jag satsar 3.5 units på att Leipzig vinner matchen.

Speltips: Leipzig vinner

För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →