Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Penybont - Flint

av Lisandro Mare| Fotboll, Wales - Premier League
Speltips: Dagens spelförslag hittar vi i Wales mellan Penybont - Flint.

Penybont - Flint

Penybont befinner sig på 4e plats och med 3 matcher kvar att spela om har man i princip säkrat avancemang för mästerskapet om man vinner idag. Formen är ganska bra då man har vunnit 3 av de 4 senaste matcher och kryssat 1 samt hållit nollan i samtliga! Kan tillägga att krysset kom mot serieledarna Connah´s Q. som sitter med raden 16-3-1 och 41-12 i målskillnad!

Ser inte lika ljust ut för nykomlingen Flint som redan är klara för nedflyttning. Laget ligger i botten av tabellen och har denna säsong förlorat 15/19 ligamatcher! Anmärkningsvärt har laget spelat 5 raka hemmamatcher innan dagens bortamatch vilket blir deras första sedan 15 december 2020! Lagen möttes för fyra omgångar sedan som Flint förlorade på hemmaplan med 0-1.

Penybont har mer att spela om är i grunden ett bättre lag. Man håller tätt bakåt samtidigt som bortalaget Flint har ett snitt på 2.15 insläppta mål per match. Jag tycker att vi får alldeles för högt odds på Penybont med oddset 1.83 och borde egentligen inte ligga över 1.55! Detta tackar vi för och min satsning är 3.5units på en hemmavinst!

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Speltips: Penybont vinner

För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →