Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Bolton - Colchester

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League Two
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i engelska League Two mellan Bolton - Colchester!

Bolton - Colchester
Bolton hade stora ekonomiska problem förra säsongen och var på gränsen till konkurs men man lyckades medhjälp av investerare att rädda kvar klubben. Dock fick man spela klar säsongen med ynglingar och som väntat åkte man ur League One. Man startade även denna säsong ganska knackigt med 3 raka förluster innan man kunde få ihop spelet och börja ta poäng. I dags läget ligger man på fjärde plats i tabellen med samma poäng som trean Tranmere som har den sista platsen för direktuppflytning. Bolton har i dagsläget en monsterform och är utan tvekan ligans formstarkaste lag, 11 vinster och 2 kryss på dem 13 senaste matcher samt bara släppt in totalt 6 mål.

Colchester hittar vi betydligt längre ner i tabellen och är indragen i bottenstriden. Man har bara lyckats att vinna 1 match på dem 22 senaste vilket talar sitt tydliga språk! Colchester har inte heller lyckats göra ett enda mål på bortaplan i dem 9 senaste matcher!!

Bolton siktar på uppflyttning och man är inne i bra trend med många vinster. Jag tycker att man har fina möjligheter till att plocka ytligare 3 poäng idag och väljer att satsa 3.5 unit på att Bolton vinner matchen!

speltips, tips, odds, betting, fotboll
speltips: Bolton vinner

För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →