Speltips

Fenerbache - Erzurum

av Marebros| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Turkiska högsta ligan i en match mellan Fenerbache - Erzurum.

Fenerbache - Erzurum
Två lag med olika ambitioner för denna säsong, Fenerbache tävlar om en av två Champions League platser medan Erzurum kämpar om att hänga kvar i högsta ligan. Med en match mindre spelad ligger Fenerbache på 3e plats i tabellen, vinner man idag så går man om Galatasaray som ligger tvåa just nu.

Erzurum har med sina 37 poäng en tabellplacering på 19e plats men har en match mer spelad än de andra som krigar om att hänga kvar. Det är 3 matcher kvar att spela om och man har inget annat val än att gå för vinst i dagens match. Formen är helt okej, man torskade i senaste matchen men hade 3 raka vinster innan dess.

Båda lagen behöver som sagt vinna men Fenerbache är helt klart vassare och brukar hålla högt tryck på hemmaplan. Jag tror inte det kommer bli så lätt att bara gå ut och vinna mot ett kämpande Erzurum därför fokuserar jag på hörnspelet i dagens match. Fenerbache har på hemmaplan ett väldigt hög snitt i antal slagna hörnor som är 7,72  hörnor per match. Erzurum har haft minst 6 hörnor i mot sig i dem 4 senaste matcher.

Jag tror Erzurum kommer att försöka hålla i poängen i första halvlek för att våga mer i andra, detta gör hörnspelet på över 5,5 på Fenerbache spelbar. Även om Fenerbache gör ett snabbt mål så behöver dem förbättra sin målskillnad och kommer troligtvis fortsätta att attackera.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →