Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Hammarby TFF - Sandvikens IF

av Lisandro Mare| Fotboll, Sverige - Division 1 Norra
Söndagens speltips hittar ni i Svenska Division 1 Norra mellan Hammarby TFF - Sandvikens IF.

Hammarby TFF – Sandvikens IF
Efter 10 spelade matchen ligger nykomlingen Hammarby TFF i botten av tabellen med raden 1-1-8 samt 9-22 i målskillnad. Vinsten kom mot IFK Luleå med 2-1 och krysset mot Piteå som kom i 93e minuten genom en straffspark. Både Luleå och Piteå ligger i nedre delen av tabellen. 6 förluster på 5 senaste matcher och man släpper in en hel del mål. Troligtvis kommer Hammarby åka ur när serien är färdigspelad då man inte är tillräckligt bra för division 1.

Sandviken slutade på 6e plats förra säsongen men var ändå bra med i toppen då det bara skiljde 5 poäng upp till Brommapojkarna som knep kvalplatsen för uppflyttning. Sandvikens har startat säsongen väldigt bra och ligger just nu på 2a plats, 1 poäng bakom Brommapojkarna. Sandvikens har vunnit 7 av sina 10 spelade matcher och snittat 2,1 gjorda mål per match.

Jag tror att Sandvikens vinner matchen då jag anser att det är en tydlig klasskillnad mellan lagen! Insats 3 units.


För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →