Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Nederländerna - Österrike

av Rick Mare| Fotboll, EM
Speltips: Två lag som inledde med vinst i första gruppspelsmatchen med tre mål framåt, blir det en målglad kväll även denna gång?

Nederländerna - Österrike Speltips:
Andra omgången i gruppspelet där bägge lagen inlett med vinst. Nederländerna slog Ukraina med 3-2 i en väldigt rolig och offensiv match där man ledde med 2-0, tappa till 2-2 för att sedan avgöra i den 85:e minuten. Österrike vann sin match med 3-1 mot Nordmakedonien och toppar gruppen med bättre målskillnad.

I kvällens match håller jag Nederländerna som favoriter, är det bättre laget på pappret och har dessutom hemmaplansfördel då matchen spelas i Ajax. Tror Nederländerna kommer försöka gå för vinsten medan Österrike är helt nöjda med krysset, vilket ändå får anses som logiskt.

Ikväll kommer vi hoppa in på två olika spel, huvudspelet är Nederländerna över 4.5 hörnor till 1.55 och sidospelet den raka ettan till 1.63. Gällande hörnspelet så tycker jag värdet är riktigt bra där, man är ett väldigt hörnrikt lag vilket vi även kan se på statistiken! Nederländerna har fått med sig: 5,8,7,9,16,11,9,5,4,9,7 hörnor på sina 11 senaste matcher vilket innebär att vårt spel suttit 10/11 ggr. Sen får man även säga att man löst linan väldigt bekvämt, 90 hörnor dessa matcher vilket ger oss otroligt fina snittet 8.2 hörnor/match.

Summerar vi allt så tycker jag detta är två riktigt bra spel, Österrike saknar även Arnautovic i offensiven vilket är ett super tungt avbräck. Österrike toppar gruppen med bättre målskillnad och har egentligen ingen anledning för att försöka gå för vinsten, man är helt nöjda med kryss och det ska man även vara.

Huvudspelet Nederländerna över 4.5 hörnor till oddset 1.55 investeras 3.5/5 units. Nederländerna vinner matchen till 1.63 investeras 2.5/5 units. Matchen startar klockan 21:00 och sänds på TV4, lycka till!
För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

 

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →