Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Real Potosí - The Strongest

av Rick Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Ikväll smäller det till med Boliviansk fotboll, fint spelvärde till 1.86!

Real Potosi - The Strongest Speltips:
Då var det återigen dags att hoppa in på vår favorit liga när ett av ligans sämsta lag tar emot ligans klart bästa lag, bomb tvåa? Hemmalaget Potosi har efter 7 omgångar enbart 5 poäng där man bara lyckats göra 6 mål framåt medan man släppt in 10. En dålig start på ligan men samtidigt är det i botten man hör hemma. Överlag har man bara vunnit 1 av dem 15 senaste matcherna och förra året skiljde det 27 poäng mellan dagens två motståndare.

Strongest har fått en betydligt bättre start där man toppar tabellen efter 6 spelade omgångar med sina 5 vinster och 1 kryssmatch. Man har redan hunnit göra 21 mål vilket ger oss målsnittet 3.5 mål/match. Man är det klart bättre laget, både på pappret men även spelmässigt.

Kollar vi på inbördes möten mellan dessa lag så är det en väldigt ensidig historia. Sen 2016 har man mött varandra totalt 16 gånger vilket har resulterat i 13 raka vinster för Strongest! 13 BEKVÄMA vinster där man gjort totalt 50 mål framåt vilket ger oss sjuka snittet på 3.8 mål/match. Under dessa 13 matcher har Strongest gjort minst två mål i varje match, skulle inte bli förvånad om dem stänker dit 2-3 bollar även ikväll.

Dagens spel kommer vara The Strongest Asian -1,25 till oddset 1.86 vilket känns som ett väldigt spelvärt spel i och med att vi får en försäkring på halva insatsen tillbaka om Strongenst enbart skulle vinna med 1 målsmarginal. Ska vi säga 0-3 / 1-4 ?

Matchen startar klockan 20:30 och hittas i Bolivia med insatsen 4/5 units. Mer info hittas på bilden nedan! Besök även vår VIP för fler speltips genom att klicka här!

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel
Speltips

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →