Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Peka- MyPa

av Lisandro Mare| Fotboll, Finland - Kakkonen Grupp A
Tisdagens speltips hittar ni i Finland i matchen mellan Peka- MyPa.

Peka - MyPa
Båda lagen ligger på samma poäng men Peka har en match mindre spelad. Peka har rätt så okej hemmastatistik med raden 3-2-1 och 9-6 i målskillnad. Förlusten kom mot serieledaren JaPS där man torskade med knappa 2-1.

Vad kan vi säga om MyPa? Förra säsongen spelade man 11 bortamatcher och förlorade samtliga där man mäktade med att göra 7 mål och släppte in hela 41 bollar!! Denna säsong verkar man gå ungefär i samma spår, man har förlorat 6/7 matcher och har en målskillnad på 6 gjorda mål och 23 insläppta vilket blir ett snitt på 3.28 insläppta mål per match!!

Jag tänker att Peka borde kunna lösa det här, man håller ändå ganska tätt bakåt och jag skulle bli jätteförvånad om man inte målar mot MyPa som släpper in så många mål. MyPa har som sagt en negativ trend på resande fot som troligtvis fortsätter att påverka deras spel. Visst, de kanske hittar någon vinst här och där men så som läget känns just nu kommer de att förlora mestadels av sina bortamatcher, vi ska bara tacka och ta emot när man får 2 gånger degen!

Speltips: Peka vinner
Insats: 2.5 units

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →