Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

West Ham - Genk

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Torsdagens speltips hittar ni i Europa League mellan West Ham - Genk!

West Ham  - Genk
Europa League möte där hemmalaget West Ham vunnit sina två inledande matcher har 4-0 i målskillnad. Formen är relativt bra och man går även bra i ligan. Lagets manager Moyes nämner hur viktigt det är för laget att vinna gruppen och en vinst här skulle innebära att man är i en god position inför nästa steg. Nyförvärvet mittfältaren och poängspelaren Nikola Vlasic har fått sparsamt med speltid och kommer nu få chansen starta matchen för att spelas in i startelvan.

Genk har 1 vinst och 1 förlust samt 1-3 i målskillnad. Till skillnad från West Ham är Genk i dålig form och kommer till detta möte med 3 raka förluster i bagaget. Har förlorat 4/5 senaste och har ett snitt på 3 insläppta mål i sina förluster.

Ganska stor skillnad mellan lagen och jag finner ingen tvekan på att West Ham vinner denna men frågan är om man klarar av att vinna den med fler bollar? Jag tror man har fina möjligheter till att göra det och just nu får vi ett fint värde på ca 2 ggr pengarna på att West Ham vinner med minst 2 bollar.

Mitt speltips är West Ham asian handicap -1.5 och insats 2.5 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →