Speltips

Chemnitzer - Halberstadt

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Regionalliga Nordost
Dagens speltips hittar ni bland Tysklands lägre divisioner i en match mellan Chemnitzer - Halberstadt.

Chemnitzer - Halberstadt
Chemnitzer finner vi på 9e plats i tabellen med raden 5-5-4 och 18-15 i målskillnad. Formen är helt okej 1 förlust på 7 senaste matcher, dock har man bara vunnit två av dem och dessa kom mot bottenlag. Kan tillägga att man också har lyckas måla i samtliga sju matcher och förutom förlustmatchen har man släppt in max 1 mål per match.

Halberstadt startade säsongen bra men har tappat det helt på senare tid. Förlorat 5/6 senaste och kryssat i 1. Defensvien har inte varit någon vidare heller i dem 5 förlustmatcherna där man har ett snitt på 3.2 insläppta mål per match. Laget har också haft det svårt med att göra mål. Halberstadt finner vi på en 12e plats i tabellen men kan också konstatera att dem flesta poängen har trillat in på hemmaplan. På bortaplan har man spelat 1-0-5 och 6-15 i målskillnad!

Jag tycker att Chemnitzer ska ha en bra chans till att vinna idag och mycket tack vare Halberstadts dåliga dagsform och deras usla bortaspel. Chemnitzer har som sagt målat i 7 raka matcher medan Halberstadt blivit nollade i 4/6 senaste vilket också väger in i min analys.

Speltips: Chemnitzer vinner och insats 3 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →