Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

FC Köln - Augsburg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyskland mellan FC Köln - Augsburg.

FC Köln - Augsburg
Köln har hittills gjort en bra säsong och ligger i mitten av tabellen, dock har man kryssat lite för mycket och endast vunnit 4/14 matcher men samtliga vinster har kommit på hemmaplan där laget står obesegrat. Kan även lägga till att förlusterna har kommit mot topplagen (Dortmund, Bayern och Hoffenheim). Köln har varit bra med offensivt, speciellt på hemmaplan där man har målat i samtliga matcher och har ett snitt på 2.42 gjorda mål per match, nackdelen är att man också släppt in mål i alla hemmamatcher.

Augsburg ligger på 16e plats vilket är tredje från sist. Laget har fortfarande inte vunnit någon bortamatch där man har en målskillnad på 3-11. Augsburg chock besegrade Bayern med 2-1 på hemmaplan för 3 omgångar sedan men kunde inte ta med sig vinsten i kommande matcher då man började tappa poäng igen. Förutom mötet mot Bayern har Augsburg spelat 8 matcher mot topp 10 lagen och förlorat 7 samt kryssat 1.

Köln känns helt klart stabilare men behöver jobba lite med defensiven. Augsburg 3 gjorda mål på bortaplan skrämmer inte så mycket och känns som en lämplig uppgift för Köln att fixa 3 pinnar.

Speltips: FC Köln vinner
Insats: 3 units

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn