Speltips

Liverpool - Newcastle

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Dagens speltips hittar ni i England mellan Liverpool - Newcastle.

Liverpool - Newcastle
Det ser ut att bli en titelkamp mellan Man City, Liverpool och Chelsea där samtliga hittills haft en bra säsong. Liverpool är i strålande form och har med sig 7 raka vinster (inklusive Champions League) inför dagens möte mot Newcastle som ligger näst sist i tabellen. Newcastle har förlorat mot alla lag de har mött från 10e placeringen i tabellen och uppåt. Här finns det inget snack om kvaliteten mellan dessa två lag och det kommer krävas väldigt mycket för Liverpool ska tappa poäng.  

Inget vidare odds på raka ettan så jag kommer att kombinera med över 9.5 hörnor i matchen. Liverpool har en vana att gasa på från första minut och brukar få med sig många hörnor. För att vara exakt har man fått med sig i snitt 7,88 hörnor per match medan Newcaslte får 4,75 hörnor per match.

Speltips: Liverpool vinner och att det blir över 9.5 hörnor i matchen
Insats: 2.5 units
Odds: 1.62

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →