Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Beerschot - Anderlecht

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgien mellan Beerschot - Anderlecht!

Beerschot - Anderlecht
Beerschot ligger sist i tabellen där dem har 2-3-14 samt 15-34 i målskillnad. Man har vunnit 2/19 matcher som kom under en uppgång där laget i 3 raka matcher vann 2 och kryssade 1 men efter den uppgången har man förlorat 4 raka matcher och nu tar man emot ett formstarkt Anderlecht. Beerschot har också haft det svårt med att göra mål (0 mol i 4 senaste) och är de laget som har gjort minst mål i serien med marginal, Anderlecht har gjort drygt 3 ggr fler mål än Beerschot.

Anderlecht ligger på 4e plats och har en fin form. Laget har spelat alldeles för många kryssmatcher och halkat därför efter i tabellen men det har sett bättre ut nu på sistone då laget hade 4 raka vinster innan bortamötet mot Club Brugge senast där man fick med 2-2. Anderlecht spelar bra just nu och gör även många mål framåt, allt annat än vinst idag är en besvikelse!

Speltips: Anderlecht vinner
Insats: 4 units
Odds: 1.52

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →