Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Santa Clara - Sporting Lissabon

av Lisandro Mare| Fotboll, Portugal - Primeira Liga
Dagens speltips hittar ni i Portugal mellan Santa Clara - Sporting Lissabon !

Santa Clara – Sporting
Sporting tappade första placeringen till Porto men det är bara målskillnad som skiljer dem åt. Sporting har denna säsong sett väldigt starka ut och dominerat samtliga matcher. Laget har vunnit 14/16 matcher, kryssat 2 och har 30-7 i målskillnad. Efter 1-1 mot Porto så har Sporting vunnit 11 raka ligamatcher!

Santa Clara ligger på 15e plats och har raden 3-4-9 samt 14-32 i målskillnad. Laget har inte mycket att sätta emot här och detta i jämförelse med hur det har gått när man spelat mot Porto och Benfica på hemmaplan där matcherna totaldominerats av bortalagen som slutade med 0-3 och 0-5!

Raka tvåan ger oss inget vidare odds och därför bygger vi spelet så vi får ett bättre värde. Jag lägger till att Sporting får minst 4 hörnor i matchen och detta begrundar jag på deras snitt denna säsong som ligger på 6.44 hörnor per match. Jag tror att Sporting kommer att ånga på direkt från start för att inte tappa något mot Porto som går strålande i ligan, detta kommer givetvis resultera en del hörnor. Slutligen lägger jag till Santa Clara under 1.5 mål i matchen. Sporting har bara släppt in 7 mål denna säsong vilket är minst insläppta av alla lag, man har släppt in mer än 1 mål i bara 1/16 matcher!! Sporting har vunnit 9 raka inbördesmöten mot Santa Clara och lyckats hålla max 1 insläppt mål i samtliga!

På denna bygga eget spel får vi oddset 1.80! Klicka på rygga spelet knappen för att komma till spelbolaget!

Speltips: Sporting vinner, Sporting över 3 hörnor och Santa Clara under 1.5 mål i matchen.
Insats: 3.5 units
Odds: 1.80

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →