Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Bordeaux - Strasbourg

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Dagens speltips hittar ni i Frankrike mellan Bordeaux - Strasbourg!

Bordeaux - Strasbourg
Bordeaux har hittills haft en tuff säsong och ligger för närvarande näst sist i tabellen. Laget blev totalt utspelade senast i mötet mot Rennes som resulterade 6-0 förlust! Bordeaux släpper in flest mål i ligan och har ett snitt på 2.38 insläppta per match. Man har inte heller kunnat hålla nollan i en enda match denna säsong! Bordeaux har 3 raka förluster inför dagens match!

Det går betydligt bättre för Strasbourg som ligger på 4e plats i tabellen. Laget är i en bra form och kommer till detta möte med 3 raka vinster, man har dessutom bara 1 förlust på 10 senaste ligamatcher. Anfallspelet har varit riktigt vasst och har gjort 41 mål på 21 matcher, bara PSG har gjort fler mål i ligan med sina 42 mål.

Bordeaux känns helt under isen och släpper in alldeles för många mål för att kunna störa Strasbourg idag, men Bordeaux har inte varit helt ofarliga framåt och kan få till något mål. För två matcher sedan i mötet mot Montpellier visade Strasbourg att man även kunde klara sig utan sina två bästa målskyttar där man vann med 3-1. Anfallaren Diallo Habib är fortsatt borta för spel i Afrikanska mästerskapet medan Ajorque Ludovic (10 mål) förväntas starta idag.

Jag tror Strasbourg vinner idag i en målrik match och väljer därför spela Strasbourg vinst och över 2.5 mål till oddset 2.70!

Lagen möttes senast i december där Strasbourg vann med 5-2. Strasbourg vann även mötet innan den med 3-2!

Kom ihåg att du kan spela 1000 kr riskfritt genom att klicka på bonusknappen här nedan!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 1000 kr riskfritt

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →