Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Getafe - Levante

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Fredagens andra speltips spelas i Spanien i matchen mellan Getafe - Levante.

Getafe – Levante
Getafe startade ligan katastrofalt dåligt med 7 raka förluster och 2-12 i målskillnad!! Det var då och laget och har lyft sig rejält! Vad sägs om 1 förlust på 9 senaste och den kom på bortaplan mot andra placerade Sevilla, man har hållit nollan i 6 av dem 9 och vunnit över Real Madrid med 1-0 för bara några omgångar sedan! Man har helt enkelt tagit sig ur bottenträsket och klättrar skata med säkert upp i tabellen.  Getafe har vunnit 5/6 senaste hemmamatcher och kryssat i 1 vilket tyder på en fin uppgång!!

Levante ligger sist och har än så länge inte vunnit på bortaplan där laget har 2 oavgjorda och 8 förluster. Levante släpper in otroligt många mål och dem flesta har kommit på bortaplan. Inte alls ovanligt att man släpper in 3-4 bollar!!

Jag tycker vi får ett rikligt fint värde på ettan, enda som oroar lite grann är att Getafe gör för få mål men är det i någon match man bör få till några mål så är det i denna! Levante har inte heller varit helt ofarliga framåt men det känns som Getafe har bra koll på sin defensiv.

Med en liten risk för kryssvarning så väljer jag köra asian handicap Getafe -0.25 till oddset 1.72 vilket betyder att vi får tillbaka halva insatsen om matchen skulle sluta kryss. Vi vinner bara om Getafe vinner matchen. Jag väljer att satsta 3.5 units på detta spel!

Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →