Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Leverkusen - Stuttgart

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyskland mellan Leverkusen - Stuttgart!

Leverkusen - Stuttgart
Leverkusen har spelat riktigt fin offensiv fotboll och bombar in mål just nu, 10 mål i dem två senaste matcher säger ju en hel del eller vad sägs om ett snitt på 3.62 gjorda mål i dem 9 senaste matcherna! Med det fina offensiva spelet så har man också äventyrat defensiven något då Leverkusen inte har kunnat hålla nollan i någon av dem 9 matcherna. Idag möter man ett Stuttgart som är helt under isen och som har förlorat 5/6 senaste och kryssat 1 samt endast gjort mål i 1 av dessa!! Stuttgart har inte visat någon tendens alls till att störa någon av topp 7 lagen i ligan då man har torskat 8/9 och kryssat 1 mot som kom mot (Berlin).

Leverkusen är superheta just nu och kommer från en storseger där man mosade Dortmund senast med 5-1 på bortaplan. Laget är inne i en bra period och kommer att ta med sig det i dagens match, senast lagen möttes var det på Stuttgarts hemmaplan och den kunde Leverkusen enkelt vinna med 3-1 trots en tidig utvisning!

Jag tror Leverkusen vinner denna ganska komfortabelt och jag kommer lägga till att man också får minst 4 hörnor i matchen. Leverkusen har på hemmaplan ett snitt på 6.8 slagna hörnor per match, troligtvis fortsätter man trycka på idag även om man skulle leda matchen och därför tror jag att man även kan lösa minst 4 hörnor. För denna kombination får vi 1.61 gånger pengarna! Jag satsar 3 units

Klicka på rygga spelet knappen för att komma till rätt spelbolag!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →