Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Derby - Peterborough

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Dagens speltips hittar ni Championship i England mellan Derby - Peterborough.

Derby - Peterborough
Derby ligger näst sist i tabellen och detta tack vare att man startade säsongen med -21 poäng p.g.a. ekonomiska problem. Dagens match är super viktig då det är en 6 poängs match, Peterborough ligger nämligen före Derby i tabellen med 3 poäng mer. Derby har varit hyffsat bra på hemmaplan med 7 vinster, 6 kryss, 2 förluster och har 21-14 i målskillnad. Derbys förluster har kommit mot topplagen Blackburn och Queens Park. Derby har vunnit 4/5 senaste hemmamatcher!

Peterborough form är inget man hurrar över, laget fick med sig en poäng senast när man spelade på hemmaplan mot ett väldigt svagt Reading som slutade 0-0. Peterborough har inte heller kunnat göra något mål i de 4 senaste matcherna. Peterborough är annars ligans sämsta bortalag där man har raden 1-1-13 och 8-42 i målskillnad!!!

Derby måste ändå se sin chans nu att plockade ytligare 3 poäng för att få hänga kvar i Championship! Man är ett bättre lag och motivationen finns där. Det är verkligen inte lätt att börja säsongen med minus 21 poäng och många lag hade nog gett upp och kollapsat men Derby har ändå gjort det bra med de förutsättningarna som finns.

Jag tror Derby steppar upp idag och måste gå för en vinst. Vinner man inte mot Peterborough så kan man lika gärna ge upp jakten på att klara ett nytt kontrakt! Jag satsar 3.5 units till fina oddset 1.92

Klicka på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn