Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Lausanne - Zurich

av Lisandro Mare| Fotboll, Schweiz - Super League
Dagens speltips hittar ni i Schweiziska ligan i en match mellan Lausanne - Zurich där ett maxbet står på spel!

Lausanne - Zurich
Sist placerade Lausanne tar emot formtoppade serieledaren Zurich som har vunnit 11/12 senaste ligamatcher! Lausanne är lika uselt hemma som borta och kommer till detta möte med 8 raka ligaförluster i bagaget, laget hittar sällan målet framåt och på senare tid släpper man in allt som oftast 2-3 per match. Lagen har redan hunnit mötas två gånger denna säsong och Lausanne förlorade båda matcherna med 3-1!

Finns inte så mycket att säga om Zurich förutom att de är ligans bästa lag ska vara favorit i samtliga matcher. Det enda som kan få dem att tappa idag är en underskattining. Jag tycker vi får riktigt fint odds på raka tvåan och för mig är detta ett maxbet! Jag satsar 5 units!

Klicka på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →