Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Benevento - Vicenza

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie B
Lördagens speltips hittar ni i Italien mellan Benevento - Vicenza!

Benevento - Vicenza
Benevento ligger på 6e plats vilket är den sista kvalplatsen för uppflyttning. Dock har man 2 matcher mindre spelade än ettan och tvåan i tabellen, vinner man båda så hamnar man på samma poäng som tvåan vilket är en plats för direkt uppflyttning. Med andra ord finns motivationen där för att plocka 3 poäng! Beneventos form är ganska bra, 6 vinster på 9 senaste matcher och bara förlorat 1. Målskyttet har också sett bra ut, 8 mål i dem två senaste matcherna med olika målskyttar visar att lagmoralen är på topp!

Vicenza kämpar om ett nytt kontrakt och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Bortaspelet har varit under all kritik med raden 2-2-12 och 13-32 i målskillnad. Kan tillägga att dem två vinsterna kom mot Crotone och Pordenone som ligger sist och näst sist i tabellen. Det blir en hel annat motstånd idag!! Första matchen förlorade Vicenza på hemmaplan med 2-3!

Mitt speltips är att Benevento vinner och insats 3.5 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →