Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, danmark

Sönderjyske - Helsingor

av Lisandro Mare| Fotboll, Danmark - 1.Division
Dagens speltips hittar ni i Danmark mellan Sönderjyske - Helsingor!

Sönderjyske - Helsingor
Sönderjyske åkte ner från Superligan förra säsongen och har ett sikte på att kliva upp igen redan efter denna säsong. Ligastarten har varit riktigt bra, man har plockat full pott och vunnit 4/4 matcher med en målskillnad på 13-3!

Helsingor avslutade förra säsongen i Division 1 riktigt illa där man förlorade 8/10 i sista matcherna! Starten på denna säsong har inte heller imponerat då man har vunnit 1 och förlorat 3 matcher samt har en målskillnad på 3-12.

Sönderjyske har varit heta framåt och gör sina mål, 3-0 mot Hobro och 3-1 mot Köge där båda lagen annars hade endast släppt in 2 mål totalt på 3 matcher. För övrigt har Hobro på sina fyra inledande matcher endast gjort ett mål och den kom i segern mot just Helsingor.

Jag har svårt att se hur Sönderjyske inte skulle göra mål idag och jag tror på fler än ett. Mitt speltips är Sönderjyske gör över 1.5 mål i matchen och insats 3.5 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →