Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

Hertha Berlin - Dortmund

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyska Bundesliga mellan Hertha Berlin - Dortmund!

Hertha Berlin - Dortmund
Hertha har det fortsatt tufft och det ser ut som en ännu en säsong i botten av tabellen där man får slås om sin överlevnad. Laget är ute ur cupen, förlorat två matcher och kryssat i en och spelet har inte sett något vidare ut.

Dortmund har varit väldigt aktiva på transfermarknaden där man bland annat tappade Haaland till City men använt pengarna väl genom att förstärka anfallet med Karim Adeyemi för 30M € från Salzburg där han mäktade med 19 mål på 29 matcher, Sebastian Haller från Ajax för 31M € som än så länge inte kommit till spel i Dortmund än men gjorde 21 mål på 31 matcher i Ajax. Man plockade även in Anthony Modeste på free transfer som stod för 20 mål under förra säsongen i Köln.

Dortmund inledde säsongen med två raka vinsten men åkte på en total kollaps senast mot Bremen där man ledde matchen med 2-0 fram till 89e minuten, Bremen lyckades vända matchen genom att göra mål i min 89, 93 och 95!! Detta ska bara inte hända!!

Jag tror att vi kommer få se ett hungrigt Dortmund idag som är rejält revanschsugna från förra matchen och bör vinna mot Hertha, jag satsar 3 units.
 


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus få 100 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →